Sportlife, My home! ;)

img_8517 (MMS)

Sportlife, My home! ;)


Åh jag är segare än segast

Kom nyligen hem från gymmet, blev axlar och kondition och det gick jätte bra. Kondition har inte vart min grej, och är la inte direkt det än, men någon gång och från att inte ha kunnat springa 100 meter utan att dö, till att kunna springa 1,3 km, vila och sen springa 1,3 km till och nästan dö, till att kunna springa 2,7 km, kunna springa mer men var tvungen att sluta för jag behövde gå på toa, jag är stolt.
Nästa gång ska jag springa 5 km! :D
Nu är jag hungrig och undrar när maten kommer, men får väl vänta lite till. Något annat jag väntar på är Mathias, fast får sitta här några dagar till isf för han kommer hem från Spanien på söndag och jag längtar ihjäl mig, saknar min älskling slash träningspartner, vi äger på gymmet. Älskar att gymma, älskar det desto mer när jag får träna med han jag älskar.
Nu ska jag duscha, BYYYYE!

När ska man ge upp?

Jag vet inte hur många gånger en människa kan börja om sin blogg egentligen, men jag tror jag slår någon form av rekord. En av mina drömmar är iaf att ha en stor träningsblogg där jag kan dela med mig av mitt träningsliv, mina tips, min utveckling och min förhoppningsvisa framtid inom Body Fitness. Fast jag ger upp för lätt ibland.
Jag älskar min träning, jag älskar min utveckling kroppsmässig och hälsomässigt och jag älskar det jag blivit, en biffig 20 åring med stora drömmar och stora biceps, what's not to love? *s*
Jag får väl börja med att göra någon form av plan för vad jag vill och sedan utgå efter det, och verkligen ha stora grunder för vad jag skriver.
Dags att städa faktiskt, annars hinner jag aldrig det.
Ska försöka komma igång och skriva iaf, CIAO!

Testing

img_3444 (MMS)

Testing


RSS 2.0